مدارک درخواست روادید

مدارکی که توسط دانش پژوه تکمیل می گردد:

 

  • تکمیل فرم درخواست روادید و دریافت کد تایید شده از طرف سفارت
  • عکس رنگی جدید 4*3 , یک قطعه
  • اصل و کپی گذرنامه امضا شده با بیش از 6 ماه اعتبار
  • اصل و کپی کلیه روادید دریافت شده قبلی، از سایر کشورها و اتحادیه اروپا (شینگن) در طول سه سال گذشته در گذرنامه جدید و قدیم ( همراه داشتن گذرنامه های قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده و یا به هر دلیل تعویض شده اند الزامیست)
  • اصل و ترجمه رسمی کلیه صفحات شناسنامه همراه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه

توجه: ترجمه باید توسط مترجم رسمی دادگستری صورت پذیرد, همچنین کلیه مدارک می بایست ممهور به مهر وزارت امور خارجه و دادگستری باشند.

  

  • آخرین مدرک دانشگاهی و ریز نمرات ترجمه رسمی و ممهور به مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
  • گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب با تایید و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به زبان انگلیسی
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در شش ماه اخیر به زبان انگلیسی  (تمکن مالی + لیست گردش مالی شش ماهه آخر حساب (
  • اصل و ترجمه گواهی سوء پیشینه
  • اصل و ترجمه گواهی سلامت پزشکی با مهر تائید سازمان نظام پزشکی
  • اصل مدرک IELTS  یا TOFEL یا دیگر مدارک بین المللی به زبان انگلیسی یا پرتغالی
  • اصل و کپی فیش تلفن یا برق یا آب منزل حتما به نام درخواست کننده روادید, همراه با ترجمه رسمی ممهور به مهر دادگستری که در هنگام تحویل مدارک حتما به تائید, امضا و مهر سرکار خانم ایندیرا برسد.
  • همراه داشتن مبلغ 90 یورو جهت هزینه صدور روادید از سوی سفارت

 

مدارکی که توسط موسسه آموزش عالی آزاد بهار ارائه می گردد:

 

  • معرفی نامه از موسسه آموزش عالی آزاد بهار
  • نامه پذیرش دانشگاه الگرو پرتغال از موسسه آموزش عالی آزاد بهار به زبان های انگلیسی و پرتغالی
  • تائیدیه قبولی در آزمون کتبی و شفاهی موسسه آموزش عالی آزاد بهار برای متقاضیانی که مدرک آزمون بین المللی ندارند. (در صورت قبولی در آزمون زبان موسسه آموزش عالی آزاد بهار)
  • ریزنمرات MBA یا DBA به زبان انگلیسی
  • اصل و کپی رزرو بلیط هواپیما به مقصد کشور پرتغال
  • اصل و کپی بیمه مسافرتی معتبر به مدت 92 روز با حداقل پوشش 30.000 یورو یا 50.000 دلار امریکا

جهت دریافت مدارکی که توسط موسسه آموزش عالی آزاد بهار ارائه می گردد لطفا یک هفته قبل از تاریخ مراجعه به سفارت اقدام فرمایید.